Dzisiaj jest sob sie 30, 2014 2:08 am


Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: ndz maja 19, 2013 10:25 pm 

Rejestracja: czw maja 31, 2012 9:22 pm
Posty: 29
Czy ktoś z Was orientuje się jakie są wymogi sanitarne co do prowadzenia gatronomii w Norwegii? czy podobnie jak w Pl....? powiedzmy, że miałyby to być zamówienia na ciasta do piekarni,cukierni itp.... Szukam ale nie mogę nic znaleźć. Dzięki za pomoc!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: ndz maja 19, 2013 10:44 pm 
Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: sob sie 07, 2010 4:19 pm
Posty: 2077
W linku masz wszelkie informacje dotyczące produkcji żywności
http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/p ... de_snacks/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: ndz maja 19, 2013 10:50 pm 

Rejestracja: czw maja 31, 2012 9:22 pm
Posty: 29
Grzes203 napisał(a):
W linku masz wszelkie informacje dotyczące produkcji żywności
http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/p ... de_snacks/



dzięki!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 


               
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group