Mała cukiernia-wymogi sanepidu

Pracownik w Norwegii, Przedsiębiorca, Przepisy, Podatki, Formularze, Swiadczenia, Urlopy, itp.

Moderator: Moderatorzy

agatha28
Posty: 29
Rejestracja: czw maja 31, 2012 9:22 pm
Gender: None specified - None specified

Mała cukiernia-wymogi sanepidu

Postautor: agatha28 » ndz maja 19, 2013 10:25 pm

Czy ktoś z Was orientuje się jakie są wymogi sanitarne co do prowadzenia gatronomii w Norwegii? czy podobnie jak w Pl....? powiedzmy, że miałyby to być zamówienia na ciasta do piekarni,cukierni itp.... Szukam ale nie mogę nic znaleźć. Dzięki za pomoc!

Awatar użytkownika
Grzes203
Admin
Posty: 2477
Rejestracja: sob sie 07, 2010 4:19 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Mała cukiernia-wymogi sanepidu

Postautor: Grzes203 » ndz maja 19, 2013 10:44 pm

W linku masz wszelkie informacje dotyczące produkcji żywności
http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/p ... de_snacks/

agatha28
Posty: 29
Rejestracja: czw maja 31, 2012 9:22 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Mała cukiernia-wymogi sanepidu

Postautor: agatha28 » ndz maja 19, 2013 10:50 pm

Grzes203 pisze:W linku masz wszelkie informacje dotyczące produkcji żywności
http://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/p ... de_snacks/



dzięki!


Wróć do „PRACOWNIK, PODATKI, PRZEPISY”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: MSNbot Media, nick i 276 gości